DEATH BY FUNGI: “Die In Bombay”

Δεν γινόταν να το προσπεράσω!

Hardcore punk από την Ίνδια, μια χώρα που είναι πάντα στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου με το γειτονικό Πακιστάν, μια πολυπληθής χώρα στην οποία οι διακρίσεις βάσει θρησκέυματος ή κάστας είναι δεδομένες, η οποία επίσης είναι έρμαιο πλέον δεξιών πολιτικών. Ένας τρόπος λοιπόν, για να μάθουμε από κοντά τι γίνεται σε μια κοινωνία, ακούμε και αναλύουμε την punk σκηνή της. Το μουσικό ιδίωμα αυτό, εκτός εξαιρέσεων κατάπτυστων, είναι από λίκνου αντιεξουσιαστική ή τουλάχιστον κριτική προς τον κρατισμό.

Οι Death By Fungi λοιπόν, περνούν τους Comeback Kid και τους Shai Hulud από ένα μαθηματικό φίλτρο Converge και παρουσιάζουν ένα όμορφο hardcore κράμα, νέας και παλαιάς εποχής. Καλοπαιγμένο με φωναχτά φωνητικά, με εξώφυλλο που σε προετοιμάζει για κάτι ιδεολογικά βαθύ και το πιο παλιομοδίτικο “Ingrates” να ξεχωρίζει, το τέταρτο ΕΡ των Ινδών “Die in Bombay” μου τράβηξε την προσοχή και θα έχω τα αυτιά μου στην Ινδία από δω και στο εξής.

Πολύ καλή προσθήκη για τους φίλους του είδους, οι υπόλοιποι ήδη έχουν σκάψει τον λάκκο μας!

https://www.facebook.com/pg/deathbyfungi
https://deathbyfungi.bandcamp.com
https://soundcloud.com/deathbyfungi

440

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.