MADEBYGREY: “No Closure” EP

Δυόμιση περίπου χρόνια μετά το εξαιρετικό “#grief” και αρκετές live εμφανίσεις, ο καλός φίλος Αντώνης Χατζιμιχάλης συνέθεσε δυο νέα κομμάτια τα οποία και παρουσιάζει μέσω του EP “No Closure”.

Τα δυο κομμάτια είναι αξιοπρεπέστατα και ο καλλιτέχνης, χωρίς να έχει παρεκλίνει εμφανώς της τεχνοτροπίας των MadeByGrey, συμπλέκει το post rock του με το στυλ των σύγχρονων Anathema.

Νοσταλγικά vibes, Mono doomy background, υπέροχα πνευστά, φωνητικά στο ύφος της Kari Rueslatten από την σοπράνο Σίσσυ Κοτσώνη και εξαιρετικός επίλογος God Is An Astronaut αισθητικής στο “Nocturnal Boy” ενώ στο “Trapped” (το οποίο ερμηνεύεται φωνητικώς από την Lia Hide, πολύ καλή φωνή) αναδύεται μια noise άποψη στις κιθάρες, καταλήγοντας πάλι με έναν θαυμάσιο επίλογο (το λες και trademark αυτό το χαρακτηριστικό πλέον).

Ο ήχος είναι τέλειος όπως και η ενορχήστρωση, με τα layers των οργάνων να ακούγονται πεντακάθαρα μέχρι και τις πιο “υπόγειες” λεπτομέρειές τους και συμπερασματικά το μικρό αυτό δείγμα ψυχοπαλευτικής μουσικής δημιουργεί προσδοκίες για την επόμενη full length δουλειά. Είναι και καλοκαίρι, βρίσκομαι και στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και η επιθυμία για θάλασσα γίνεται κατά κάτι πιο έντονη. Άριστα επί του παρόντος.

https://www.facebook.com/madebygrey/

https://madebygrey.bandcamp.com/

450

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1163 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.