NAILS: “You Will Never Be One of Us”

Ηχητικό εγχειρίδιο για road rage, μόνο έτσι περιγράφεται η νέα δουλειά των Nails, οι οποίοι με τα τελευταία 2 άλμπουμ τους σκαρφάλωσαν στην κορυφή της power violence/ grind metal σκηνής, και τώρα με την τρίτη κυκλοφορία τους μας δίνουν το ιδανικό soundtrack για να σπας κόκκαλα με βαριοπούλα.

Τα 22 μόνο λεπτά που διαρκούν τα 10 κομμάτια του “You Will Never Be One of Us” είναι υπεραρκετά για να νιώθεις ότι σε πάτησε οδοστρωτήρας, blast beat εναλλάσσονται με ασήκωτα hardcore groove και ανελέητη κλοτσοπατινάδα για να καταλήξουμε στο ισοπεδωτικό sludge hardcore του 8λεπτου “They Come Crawling Back” που κλείνει το δίσκο. Και κάπως έτσι διαπιστώνουμε πως για κάποιες μπάντες όρος heavy πλέον δεν είναι αρκετός.

Όσοι γουστάρουν Magrudergrind, Cult Leader και Weekend Nachos θα λατρέψουν το “You Will Never Be One of Us”, ό,τι πιο βαρύ θα ακούσετε αυτό τον καιρό και ιδανικό για να το βάζεις δυνατά στο αυτοκίνητο και να σου κάνουν τόπο έντρομοι οι άλλοι οδηγοί.  

412

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.