BRUCE DICKINSON: Ένα βράδυ με το θρυλικό frontman στο Theatre Pallas

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

An Evening with Bruce Dickinson at Theatre Pallas!

Ο Bruce Dickinson, θρυλικός τραγουδιστής των Iron Maiden, βρέθηκε στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς στο πλαίσιο της προώθησης της αυτοβιογραφίας του ‘What Does This Button Do?’ και το αποτέλεσμα ήταν αν μη τι άλλο απολαυστικό…



Κάποιοι τον γνώρισαν στην τρυφερή εφηβική τους ηλικία, άλλοι λίγο μεγαλύτερο. Άπαντες ένιωθαν πως τον γνωρίζουν μέσα από το έργο του.

Όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο Παλλάς, το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου τον μάθανε λίγο καλύτερα. Σε ένα οργιαστικό oneman show που τίμησε τις stand up ρίζες του με το καυστικό βρετανικό χιούμορ του που είχε μια γερή δόση αυτοσαρκασμού, μοιράστηκε μαζί μας την αυτοβιογραφία που φέρει την υπογραφή του και τον κατατοπιστικό τίτλο What Does this Button do?



Ο πολυσχιδής Bruce πρoσέφερε μια ξεχωριστή βραδιά στο αθηναϊκό κοινό που κατέκλυσε το θέατρο και τον υποδέχθηκε με αποθεωτικό τρόπο.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης, με όπλο πάντα το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, αφηγήθηκε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές, αστείες αλλά και ιστορικές στιγμές της πολυδιάστατης ζωής του,  ενώ μοιράστηκε φωτογραφίες από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα, τα σχολικά του χρόνια, τα αεροπλάνα, την ξιφασκία και φυσικά τη μουσική.



Το δεύτερο μέρος ήταν αφιερωμένο στο κοινό σε ένα ρυθμικό γύρο ερωταπαντήσεων.

Ο Bruce απάντησε σε ερωτήσεις που διάλεξε από τις εκατοντάδες που είχαν γράψει νωρίτερα οι παρευρισκόμενοι – κάποιες μάλιστα αρκετά ευφάνταστες – και φυσικά δεν έλειψε η κλασική ερώτηση για τον αν θα ακούσουμε ποτέ το “Alexander The Great”, η απάντηση “Ίσως κάποια μέρα…”



Ανάμεσα σε όσα υπέροχα μας είπε, κρατάμε το “Being alive is still the better of all the other options!” σαν απόσταγμα ροκ σοφίας μιας από τις σπουδαιότερες περσόνες του πλανήτη.

Up The Irons…Long Live Bruce!

266