MARINA: Ζωντανά στο Piraeus 117 Academy μαζί με τους AllieX και Leon of Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H AllieX και ο Leon of Athens θα ανοίξουν τη συναυλία της MARINA στην Αθήνα!

Σάββατο 16 Νοεμβρίου – Piraeus 117 Academy, Αθήνα

H AllieX και ο Leon of Athens μαζί με τη MARINA!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 – PIRAEUS 117 ACADEMY

Το Love+Fear Τour ξεκίνησε και η MARINA μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στα πάτρια εδάφη, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy!

Μαζί της η Καναδή avant – garde ποπ σταρ Alliex και ο δικός μας Leon of Athens!



AllieX

Για την πολυεπίπεδη ερμηνεύτρια και συνθέτη της ανεξάρτητης ηλεκτροπόπ Allie X, κάθε project αποτελεί μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική παραγωγή μετουσιώνοντας σε μουσική ένα μοναδικά δικό της στυλ, το οποίο η ίδια περιγράφει ως “μη καλιμπραρισμένο ποπ όνειρο”. To δείγμα της μέχρι τώρα δουλειάς της – συνδυάζοντας μαεστρικά τα audiovisuals, τη μόδα και τις πάντα καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις με τη μουσική – την καθιστά περισσότερο από μία μονάχα μουσικό, σε μία γνήσια πολύπλευρη δημιουργό.

Αέρινη και ταυτόχρονα τολμηρή η Allie X έκανε το ντεμπούτο της το 2014 με τo single ‘Catch’ και την Katy Perry να τo χαρακτηρίζει στα social media ως “ανοιξιάτικο κόλλημα”. Συνεπής στις πρότερες κυκλοφορίες της CollXtion ll και Super Sunset οι οποίες απέσπασαν θερμές κριτικές, μας παρουσιάζει φέτος τα δύο νέα της singles “Fresh Laundry” και “Rings a Bell”.

Χρήσιμα Links:
alliex.com
facebook.com/alliexxxxandra/
instagram.com/alliex/
twitter.com/alliex
youtube.com/channel/alliex
spotify.com/artist/alliex



Leon of Athens

O ευρηματικός Leon μέσα από τον ποικιλόμορφο ήχο του και έχοντας ήδη αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από μεγάλα διεθνή μέσα όπως ο Guardian, το ΝΜΕ, οι New York Times και το BBC επανέρχεται για να μας παρουσιάσει την πρόσφατη δουλειά του ‘Xenos’ καθώς και παλαιότερες επιτυχίες.

Με έδρα πλέον το Λονδίνο, ο indie-pop σταρ Leon of Athens, συνδυάζει περίτεχνα την ομορφιά της μουσικής του Sufjan Stevens και των Grizzly Bear μαζί με την ευρέως αναγνωρίσιμη ποπ ευαισθησία των Imagine Dragons και του Tame Impala.

Το ολοκαίνουριο άλμπουμ του “Xenos” (EMI/Universal) αφορά μια υπέροχη και βαθυστόχαστη δουλειά. Γι’ αυτό άλλωστε έχει αναδειχθεί σε πόλο έλξης του κοινού στην Ελλάδα – με πολυπληθείς ζωντανές εμφανίσεις – με ολοένα αυξανόμενο κοινό στην Ευρώπη και μ’ ένα δυνατά ανερχόμενο προφίλ στις ΗΠΑ όπου ήδη έχουν επιβεβαιωθεί οι εμφανίσεις του στα SXSW, Okeechobee, Firefly Music Festival και Summerfest.

Η νέα του δουλειά ακολουθεί το διθυραμβικό ντεμπoύτο άλμπουμ του “Global”, το οποίο ξεχώρισαν μεταξύ άλλων οι The Guardian, NME, Q, New York Times και πολλοί άλλοι. Η παραγωγή είναι του David Kosten (Bat For Lashes, Everything Everything), ενώ στιχουργικά έχει εμπνευστεί από την προσφυγική κρίση, την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη και την Αμερική, αλλά φυσικά και από προσωπικά ζητήματα που αφορούν τις διαλυμένες σχέσεις, τη χαμένη πίστη, τα νιάτα, την ελευθερία και τον θάνατο.

Από τη ξεσηκωτική indie-pop των προηγούμενων singles ‘Aeroplane’ και ‘Fire Inside You’, στα σκοτεινά αναδυόμενα ηλεκτρονικά στοιχεία του κομματιού ‘Xenos’, o Leon of Athens αποδεικνύει συνεχώς την αξία του με μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική δύναμη. Τις στιγμές ευαισθησίας στις μπαλάντες ‘Letters To My Father’ και ‘Final Moment’ διαδέχεται μια εύθυμη ωδή στον αγαπημένο του τόπο ‘Corfu’ ως κατακλείδα.

Χρήσιμα Links:
leonofathens.com
facebook.com/leonofathens
instagram.com/leonofathens
twitter.com/leonofathens

 RSVP στο facebook event για περισσότερα updates

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
 Τα εισιτήρια γενικής εισόδου των 29€, καθώς και τα VIP Packages των 50€ και 80€ είναι SOLD OUT.
Τιμή διαθέσιμων εισιτηρίων γενικής εισόδου: 32€
Σημεία Προπώλησης
www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public
*  Για αγορές μέσω internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Φυσικό σημείο προπώλησης:
Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

273