FORAY BETWEEN OCEAN: Ζωντανά στο Temple μαζί με Mask Of Prospero

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

FORAY BETWEEN OCEAN

“As Serenity Drowned Presentation” Live Show. 25-1-20

Στις 25 Ιανουαρίου 2019 οι Foray Between Ocean παρουσιάζουν ζωντανά το As Serenity Drowned το δεύτερο επίσημο δίσκο που κυκλοφόρησε επισημά από τη Miasma Records σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές του κοινού, του εντύπου και ιντερνετικου τύπου.

This is Hell λοιπόν Vol 3 το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στο TEMPLE ATHENS (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα), γίνετε η επίσημη παρουσίαση του δίσκου με special guest τους πολλά υποσχόμενους Mask Of Prospero.



Αυτή τη χρονιά όπως και κάθε χρονιά το This Is Hell που έχει γίνει θεσμός σαν ένα φεστιβάλ που αγαπάει και δίνει πάτημα στον ακραίο ήχο, φέτος θα διαφοροποιηθεί λίγο σε σχεση με τις δυο προηγούμενες χρονιές, φέρνοντας αυτή τη χρονια το ThisIsHell Vol3 “As Serenity Drowned Presentation” Live Show.
Τιμή εισιτήριου 6-8 ευρώ.

Facebook Event
https://www.facebook.com/events/2946577195417683/



FORAY BETWEEN OCEAN

Οι Foray Between Ocean, έχοντας πλέον στην φαρέτρα τους και το δεύτερο επίσημο άλμπουμ τους “As Serenity Drowned” που κυκλοφόρησε παγκοσμίως από την MIASMA RECORDS στις 6 Ιουλίου, έρχονται για να μας το παρουσιάσουν αυτούσιο, καθότι το φετινό This Is Hell συμπλέει στους χαώδεις ωκεανούς του νέου δίσκου των FBO. Η παρουσίαση δίσκου λοιπόν θα γίνει με μια ιδιαίτερη παραγωγή στον ΝΑΟ των FBO το Temple Athens, που τους φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά γεγονός που θα κάνει αυτή τη συναυλία τους ακόμη πιο ιδιαίτερη. Μετά τα δύο συνεχόμενα sold out οι FBO έρχονται με θηριώδη riff και horror ατμόσφαιρα να μας παρουσιάσουν το “As Serenity Drowned” που έχει ήδη την καθολική αποδοχή όλου του τύπου Ελληνικού και Ξένου.



MASK OF PROSPERO

Οι Mask of Prospero είναι μια μοντέρνα Progressive Metal μπάντα από την Αθήνα. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2014 από τον Χρήστο Κοντούλη και Πάνο Κοτταρά και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ ”The Observatory” τον Απρίλιο του 2018 και έχουν ήδη γράψει τα απαραίτητα χιλιόμετρα πάνω στην σκηνή παρουσιάζοντας το άλμπουμ τους και σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Αυτή τη περίοδο το συγκρότημα περνάει την πιο παραγωγική και δημιουργική εποχή του και ετοιμάζουν ήδη το δεύτερο τους άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020.



Links:

FORAY BETWEEN OCEAN
https://foraybetweenocean.com/
https://www.facebook.com/ForayBetweenOcean
https://foraybetweenocean.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCm2jO2lNxG5u5qqymManL1Q
https://www.instagram.com/foraybetweenocean/

MASK OF PROSPERO
https://www.facebook.com/maskofprosperoofficial/
https://maskofprospero.bandcamp.com/

210