The Lab records: Οι νέες κυκλοφορίες που το label θα πραγματοποιήσει στις 20 Σεπτέμβρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

THE LAB RECORDS – VINYL RELEASES

 WE HUNT BUFFALO + SUPERSOUL

 Από το 2007 που δραστηριοποιείται, η ελληνική ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, The Lab records, μετρά ήδη 40 κυκλοφορίες δίσκων (κυρίως βινυλίου), σε κάποια από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, όπως των 1000 Mods, The Last Drive, Nightstalker, Deus Ex Machina, The Earthbound, Vodka Juniors, Wish Upon A Star, Coyote’s Arrow, Λευκή Συμφωνία, Big Nose Attack, Their Methlab, Thee Holy Strangers, Exarsis, The Dive, Godsleep!
 
 Σε ένα νέο κεφάλαιο που ξεκίνησε η εταιρεία, συνεργάζεται για πρώτη φορά με μπάντα εκτός συνόρων, τους Καναδούς dirty/fuzz rockers We Hunt Buffalo, των οποίων θα κυκλοφορήσει τον πρώτο ομώνυμο δίσκο τους (2011), στις 20 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για την επανέκδοση του, αυτή την φορά σε λευκό βινύλιο, που έχει εξαντληθεί εδώ και χρόνια!

΄Είναι υπέροχη μια τέτοια συνεργασία’, αναφέρει ο Ryan Forsythe, κιθαρίστας/τραγουδιστής των We Hunt Buffalo. ΄Μια μπάντα και μία δισκογραφική από τις δύο άκρες του πλανήτη, συνεργάζονται για την κυκλοφορία του δίσκου!  Μας αρέσουν πολύ οι δουλειές της The Lab records και είναι χαρά μας που ανήκουμε στο ρόστερ της’! 

 Από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2011, ως και σήμερα, οι We Hunt Buffalo έχουν κυκλοφορήσει ακόμα δύο LP και ένα ΕΡ. Έχουν συμμετάσχει σε αρκετά tour στην Ευρώπη ως support group στους Monolord και τους Truckfighters. 

 Την άνοιξη του 2019, η πρώτη headline ευρωπαϊκή περιοδεία τους στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, κάτι που τους αναγκάζει να ξαναταξιδέψουν σύντομα στην Ευρώπη, αυτήν την φορά και στην Ελλάδα!.
*Το WE HUNT BUFFALO κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου σε 300 λευκά βινύλια.

 Την ίδια μέρα (20 Σεπτεμβρίου) η The Lab Records παρουσιάζει για πρώτη φορά σε (χρυσό) βινύλιο, το Faith Bender των Αθηναίων, heavy rockers Supersoul!

Ο δίσκος κυκλοφόρησε σε cd το 2017 και τους καθιέρωσε στην τοπική σκηνή ανοίγοντας τους τον δρόμο προς την Ευρώπη με μια περιοδεία και με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά και ελληνικά φεστιβάλ.
Καυστικοί στίχοι, όμορφες μελωδίες, φαζαρισμένα riffs, heavy grooves, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το Faith Bender έναν δίσκο άξιο προσοχής και πολλών ακροάσεων!

*Το FAITH BENDER κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου σε 300 χρυσά βινύλια.

Προπαραγγελίες : https://www.thelabtshirtathens.com/product-category/records/vinyls/



WE HUNT BUFFALO:
https://www.youtube.com/watch?v=_0cbiY_B4Nw&t=801s

https://www.facebook.com/wehuntbuffalo/

http://wehuntbuffalo.com/

https://www.instagram.com/wehuntbuffalo/



SUPERSOUL:

https://www.youtube.com/watch?v=peukwI-E2J8

https://www.facebook.com/supersoultheband/

https://thisissupersoul.bandcamp.com/?fbclid=IwAR2OuumvsGkU8JUaYH-EsNPVeQlIvYgye3Vevry2HX-cbU_TehNAT5L39UE


THE LAB RECORDS :

https://www.facebook.com/thelabrecordsgreece/

https://www.instagram.com/thelabrecords/

The Lab Records | The Lab T-Shirt Athens

166