CIRITH UNGOL: Artwork, tracklisting και video από το νέο live album

Οι Αμερικανοί θρύλοι του heavy/doom Cirith Ungol, μετά το ep “Witch’s Game” του 2018, επιστρέφουν δισκογραφικά με την πρώτη επίσημη ζωντανή ηχογράφηση στην ιστορία τους.

Το νέο τους live album, θα ονομάζεται “I’m Alive” και θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου από τη Metal Blade Records και θα περιέχει την εμφάνιση της μπάντας στα πλαίσια του Up The Hammers festival στην Αθήνα το 2017 όπως επίσης και κάποια κομμάτια από την εμφάνιση στο Hammer Of Doom festival του 2017 και το Rock Hard festival του 2018.

Το artwork, είναι και πάλι μία δημιουργία του Michael Whelan.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο live video για το ομώνυμο  κομμάτι “I’m Alive” το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.



Το tracklisting του “I’m Alive” είναι:
01.Intro
02.I’m Alive
03.Join The Legion
04.Atom Smasher
05.Edge Of A Knife
06.Blood And Iron
07.Black Machine
08.Frost And Fire
09.Finger Of Scorn
10.Chaos Descents
11.Doomed Planet
12.Chaos Rising
13.Fallen Idols
14.Paradise Lost
15.Master Of The Pit
16.King Of The Dead
17.Cirith Ungol



Να πούμε επίσης, ότι το “I’m Alive” θα κυκλοφορήσει και σε ειδική έκδοση boxset η οποία θα περιέχει Digi, Dlp, bonus 12″, bonus DVD, back patch, drum stick, keychain, lanyard, photo card, setlist, guitar picks, mini microphone και poster (limited to 1000 copies).



Οι Cirith Ungol είναι:
Tim Baker-Φωνή
Jim Barraza-Κιθάρα
Robert Garven-Τύμπανα
Greg Lindstrom-Κιθάρα
Jarvis Leatherby-Μπάσο

Ως Rockway.gr είναι τιμή μας να έχουμε συνεισφέρει ένα τμήμα από το συνοδευτικό υλικό της κυκλοφορίας, με rockumentary που βιντεοσκοπήθηκε κατά την πρώτη επίσκεψη της μπάντας στην Ελλάδα τον Μάϊο του 2017.

https://www.facebook.com/cirithungolofficial/

282