Rockway gr

PRETTY MAIDS: Artwork και tracklisting του νέου δίσκου

Οι Δανοί melodic heavy metallers Pretty Maids, επιστρέφουν έπειτα από τρία χρόνια με νέο δίσκο.

Η μπάντα, έδωσε στη δημοσιότητα το artwork, το tracklisting και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της album.

Το νέο album, θα τιτλοφορείται “Undress Your Madness" και θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από τη Frontiers Music Srl.

Μείνετε συντονισμένοι, για περισσότερες πληροφορίες.

Το tracklisting του “Undress Your Madness" είναι:
02. Serpentine
03. Firesoul Fly
04. Undress Your Madness
05. Will You Still Kiss Me (If I See You In Heaven)
06. Runaway World
07. If You Want Peace (Prepare For War)
08. Slavedriver
09. Shadowlands
10. Black Thunder
11. Strength Of A Rose

Οι Pretty Maids είναι:
Ken Hammer-Κιθάρα
Ronnie Atkins-Φωνή
Rene Shades-Μπάσο
Chris Laney-Πλήκτρα

Rate this item
(2 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version