Matt Hollywood and the Bad Feelings (10/12/2017) Temple Athens

Κυριακή, άγια μέρα (και συνήθως μέρα καταπολέμησης χανγκόβερ, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία), μια όχι και πολύ μεγάλη ομάδα πιστών σπεύσαμε να μυρωθούμε ψυχεδελορόκ στο νεοσύστατο και αρκετά ατμοσφαιρικό Temple.

Κατά τις δέκα και εκεί που περιμέναμε την “ψυχεδελική ζούγκλα” τωνSocial End Products, βγήκε η κιθαρίστρια τωνMatt Hollywood and the Bad Feelings, Kacey Barnes,να μας πει πως δε θα υπάρξει support. Αντ’αυτού, θα μας παίξει η ίδια μερικά δικά της τραγούδια. Με αρκετή δόση αμηχανίας προσπαθεί να μας απασχολήσει όσο η ίδια κουρδίζει την κιθάρα της. Η αμηχανία αυτή εξαφανίζεται όταν αρχίζει να παίζει. Με dreamy κιθάρα και φωνητικά που Patti Smith-ίζουν (ειδικά στα πιο νευριασμένα), κέρδισε το χειροκρότημα και την προσοχή του κόσμου, με αποτέλεσμα τα “μπράβο Kacey” να συνεχίσουν μέχρι το τέλος της βραδιάς, γεγονός που σχολίασε και ο Matt Hollywood αρκετές φορές. Στις δέκα και μισή περίπου θα παίξει μία ωραία διασκευή του “American Girl” των Tom Petty and The Heartbreakers και θα πάει μέσα να φέρει και τους υπόλοιπους.



Αυτό θα γίνει ένα τέταρτο μετά. Ξεκίνησαν με κομμάτια από την εποχή του Matt Hollywood στους Brian Jonestown Massacre, και συγκεκριμένα τα “B.S.A.”,  “Got My Eye On You”,“Miss June ‘75”και “Spun”.



Συνέχεια με “Drugsick”και“Honey, I Ain’t High”από The Out Crowd, για να ακολουθήσει η πρώτη (και μοναδική) πρωτότυπη σύνθεση του συγκροτήματος. Το όνομα αυτής, “Ghost Ghost”. Διασκεδαστικό up beat psych rock με το χαρακτηριστικό κέφι ντέφι να δεσπόζει. Αν αποτελεί δείγμα της κατεύθυνσης που σκοπεύει να ακολουθήσει η καινούρια αυτή μπάντα, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Λόγω απουσίας άλλου αποδεικτικού στοιχείου, θα πρέπει να περιμένουμε για να το διαπιστώσουμε.



Επιστροφή στους Brian Jonestown Massacre με “Not If You Were the Last Dandy on Earth”, μετά το οποίο θα μείνουν στη σκηνή μόνο ο Matt, η κιθάρα του και η αγαπημένη Kacey. “Μy Love Will Find You” τωνMatt and Emma (Matt Hollywood και Emma Acs) και “Maybe Tomorrow” των Β.J.M, μερικά από τα τραγούδια που έπαιξαν οι δυο τους πριν επιστρέψουν ντράμερ και μπασίστας για το “Οh Lord” και ένα encore γεμάτο shoegazing.



Ευχάριστο κυριακάτικο βράδυ συνολικά. O Matt Hollywood και οι Bad Feelings ήταν καλοί, αλλά δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά παραπάνω λόγω απουσίας δικού τους υλικού. Το “Ghost Ghost” δημιουργεί προσδοκίες και ελπίζουμε να υπάρξει σύντομα κάποια κυκλοφορία ώστε να σχηματιστεί μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το συγκρότημα.

Φωτογραφίες: Χριστίνα Αλώση

527

Avatar photo
About Σόλωνας Εσκενάζης 93 Articles
Γεννημένος το '90, μελαχρινός, ψηλός, καστανά μάτια α σορι δεν είναι Τιντερ εδώ. Η μεγάλη αγάπη είναι το πανκ και τα παρακλάδια του αλλά χωρίς παρωπιδισμους, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (αρκεί να είναι νόστιμη), less is more και η καλή η μπάντα απ' το live φαίνεται.