Rockway gr

Live Reports

Queensryche, Meden Agan (16/11/2019) Fuzz club

Οι Queensryche με την σύνθεση του 2019 πέρασαν από Θεσσαλονίκη (διαβάστε ΕΔΩ την ανταπόκρισή μας) και Αθήνα και μοίρασαν τεράστια χαμόγελα σε όσους τους εμπιστεύθηκαν και έδωσαν το παρών στις εμφανίσεις τους. Όχι μεγάλο χρονικό διάστημα πριν, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε επί σκηνής και τον Geoff Tate (μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο) με το project του, Operation Mindcrime. Τα γεγονότα που ακολούθησαν τα προβλήματα μεταξύ των μελών της μπάντας έχουν πλέον σιτέψει από το πέρασμα του χρόνου, αλλά όταν με τόσο μικρή χρονική διαφορά παρακολουθείς τα δυο αποσχισθέντα κομμάτια επί σκηνής, συνειδητοποιείς το τραγικό της υπόθεσης.

Read more...

Queensrÿche, Sense Of Fear (15/11/2019) Fix Factory Of Sound, Θεσσαλονίκη

Είναι πολλά τα χρόνια και ακόμα περισσότερες οι αλλαγές. Σχεδόν 36 χρόνια στην πολυτάραχη και παρανοϊκή αρένα της μουσικής βιομηχανίας δίνουν πια στους Queensrÿche το δικαίωμα να προσελκύουν στις συναυλίες τους παλιούς πιστούς οπαδούς τους, μαζί με τα παιδιά τους. Παρατηρώντας κανείς τον κόσμο που με σταθερό ρυθμό γέμισε το Fix, εύκολα διαπίστωνε πως η συντριπτική πλειοψηφία αποτελείτο από ακροατές πολλών ενσήμων, μεσήλικες και άνω. Η παραπάνω από ικανοποιητική, συνολικά, προσέλευση μπορεί να ερμηνευτεί με αρκετούς λόγους, με πρώτο και βασικότερο τα αρκετά χρόνια της απουσίας των  Queensrÿche από τη χώρα μας. Αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι αυτό το βράδυ δεν είχαν εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί σηκώθηκαν τόσα πολλά χέρια στην ερώτηση του La Torre πόσοι δεν έχουν δει ποτέ την μπάντα.

Read more...

Cloven Hoof, Crimson Fire, Hateflames (9/11/2019) Crow Club

Αυτή τη φορά το live report θα ξεκινήσει ανάποδα. Οι Cloven Hoof γ@μησ@ν και όποιος αγαπάει το heavy metal και κανόνισε κάτι άλλο το Σαββατόβραδο, τότε big mistake που λένε και στο χωριό μου. Αφού ρίξαμε το spoiler, μπορώ να πω ότι η βραδιά μου ξεκίνησε ευνοϊκά με τον καιρό να μας κάνει το χατίρι και να μην βρέχει, δεν είχε πολύ κίνηση στους δρόμους και βρήκα και να παρκάρω αμέσως. Τί άλλο να θέλω στην Αθήνα Σάββατο βράδυ;

Read more...

Apocalyptica (31/10/2019) Piraeus 117 Academy

Η Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 θα χαραχθεί στη μνήμη μου ως μία πολύ γλυκιά ανάμνηση. Όχι εξαιτίας του αμερικανοφερμένου και εορταζόμενου πλέον με κάθε μεγαλοπρέπεια Halloween,αλλά επειδή επρόκειτο να παρακολουθήσω τη ζωντανή εμφάνιση των Apocalyptica και μάλιστα στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης, εδώ και δυόμισι χρόνια, περιοδείας τους για τον εορτασμό του πρώτου τους άλμπουμ “Plays Metallica by four cellos” (1996). Καθώς δεν είχα την ευκαιρία να δω τους Φινλανδούς το 2016, όταν είχαν επισκεφθεί ξανά τη χώρας μας (για τα 20 χρόνια από το ντεμπούτο τους), αυτή ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δω τη μπάντα που έφερε ακόμη πιο κοντά το heavy metal με την κλασσική μουσική και μάλιστα παίζοντας ζωντανά τραγούδια μίας από τις αγαπημένες μου μπάντες ever.  

Read more...

Template Design © info@DrakontasGraphics.com | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved Rockway.gr 2012

Top Desktop version