MAT SINNER: “Back To the Bullet”

Μια φορά και ένα καιρό το 1990, είχε βγει στην αγορά ένα μουσικό διαμάντι, του οποίου είχε σταματήσει η κυκλοφορία του εδώ και πολλά- πολλά χρόνια.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν, εάν κάποιος ήθελε να το αποκτήσει, να μην το έβρισκε ή να αρέσκονταν σε κάποια μέτρια bootleg έκδοσή του, αλλιώς στην καλύτερη σε αντιγραφή εάν κάποιος γνωστός/ φίλος ήταν τυχερός κάτοχός του, μιας και τότε το downloading δεν ήταν στη μόδα.

Επιτέλους, ύστερα από 23 χρόνια το “Back To The Bullet” του Mat Sinner, επανακυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου, κάτω από τη δισκογραφική στέγη της AFM records. Η κανονική έκδοσή του, για όσους δεν γνωρίζουν, είχε συνολικά 10 κομμάτια και το ύφος του έβρισκε θέση μεταξύ του Heavy/ Hard Rock ήχου. Στην επανέκδοσή του όμως, θα βρει κανείς ένα επιπλέον bonus κομμάτι (το “She’s Got The Look”) που τότε δεν είχε τη τύχη να βρεθεί στο δίσκο και τα video clip των “Call My Name” και “Every Second Counts”.

Το όλο πακέτο, έρχεται με ολοκληρωτικά ξανασχεδιασμένο εξώφυλλο και ένθετο βιβλιαράκι. Όσο για το remaster, την επιμέλεια του ανέλαβε ο Achim Köhler, γνωστός και από τις δουλείες του τόσο με τους Primal Fear όσο και με τους Brainstorm. Επιπλέον συστάσεις δεν χρειάζονται νομίζω, οι παλαιότεροι ξέρουμε τι θα κάνουμε, οι νεότεροι φίλοι του σκληρού ήχου, επενδύστε άφοβα και με κλειστά μάτια.

793